Vişneli İlkokulu
VİŞNELİ MAH. VİŞNELİ KÜME EVLERİ VIŞNELI ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 22 TORTUM / ERZURUM
0442 761 2032

VİZYON

Beden,zihin,ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne , geniş bir dünya görüşüne , insan haklarına, Türk Milleti´nin milli-manevi değerlerine sahip olan ve bu değerlere saygı gösteren öğrenciler yetiştirmek; Eğitimin gerekliliğine gönülden inanan paydaşlar ile işbirliğine inanan idare, öğretmen, veli ve öğrencilerin bulunduğu; Teknolojiyi kullanan, bilgileri yorumlayıp yeni fikirler üretmeyi alışkanlık haline getirmiş bireylerin yaşadığı bir ortam oluşturmak.

MİSYON

Bizler Akbaba İlkokulu çalışanları olarak, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap veren, hoşgörülü, akılcı, sorgulayan, düşünmeye önem veren, kendine güvenen, ulusal ve evrensel değerlere saygılı, demokratik düşünceyi benimseyen bireyler yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF

BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF

08.30 - 14.10

SOBA

VİŞNELİ - TORTUM : 26 KM. VİŞNELİ - ERZURUM : 79 KM.